Третият сезон на Stranger Things привлече към себе си голям зрителски интерес, а еуфорията при обявяването на четвърти беше повсеместна.

Рафаел Надал, "Чернобил", Stranger Things и как се откъсва от тениса

Кои сериали гледа Рафаел Надал

И най-добрите има нужда от почивка

Още повече че сезонът завърши доста драматично със саможертвата на един от основните герои - Хупър (Дейвид Харбър). От разпространения тийзър за четвърти сезон обаче излиза, че нашият човек е жив и здрав.

В краткото видео виждаме как стотици мъже полагат железопътни релси някъде в Русия, докато са охранявани от въоръжени войници.

Един от тези мъже пък е именно Хупър - без брада, без коса, точно както се е изисквало в трудовите лагери в Съветския съюз. Нямаме никаква представа как е оцелял и какво точно ни готви новият сезон, но определено нямаме търпение да разберем.

От разпространения синопсис от Netflix пък става ясно, че Хупър се намира в Камчатка, където се изправя както срещу опасни хора, така и срещу други опасни неща.

Netflix, Murder Mystery, Stranger Things, 6 Underground и кои са най-гледаните продукции на стрийминг платформата за 2019 г.

Най-популярното от Netflix за 2019 г.

Старата година в класация

В Америка също няма да е приказка, защото нещо отдавна заровено отново ще излезе наяве и ще изправи всички пред риск, пише Digital Spy. Уви, все още обаче не знаем кога да очакваме четвърти сезон.