Един сериал приключва (знаете за какво говорим), но винаги има нов, който да го замести. Този поне се очертава като по-весел, ако съдим по това, което знаем, а и по последния трейлър, който видяхме. Говорим за трети сезон на Stranger Things, който се очертава като типичната лятна "дъвка за очите".

Снимка 413449

Източник: Netflix

До момента знаехме, че действието се развива през 1985 г., а основната арена на действие е градският басейн. Също така са налични всичките досегашни герои, само че малко пораснали - Майк (Фин Улфхарт) и Единайсет (Мили Боби Браун) имат романтична връзка, като и Макс (Сейди Синк) и Лукас (Кейлъб Маклафлин).

Никого от тях обаче не виждаме в новия трейлър. Вместо това се пренасяме магически в атмосферата на 80-те с типичните за тогава куриозни прически, силен грим и безгрижно нехайство. Озоваваме се на градския басейн, където майките от градчето имат едно основно забавление - спасителя Били (Дейкър Монтгомъри).

Около неговото или на друг спасител изчезване ще се завърти трети сезон, както и около новата слузеста гад, която тормози град Хокинс. Премиерната дата е 4 юли.