Премиерата на "Отмъстителите: Краят" е все по-близо. Делят ни някакви си три дни и вече нямаме никакво търпение.

"Отмъстителите: Краят", Marvel и нов емоционален трейлър на филма

21 филма на Marvel в 2-минутно видео за "Отмъстителите: Краят"

Нов емоционален трейлър

Вече на всички ни е ясно, че с този филм Marvel ще сложат край на сагата за камъните на безкрайността. Но нас най-много ни интересува какво ще се случи с Уанда, Вижън, Черната пантера, Бъки и останалите супергерои, които намериха смъртта си в "Отмъстителите: Война без край".

И понеже сме екзалтирани и следим всичко интересно около филма, попаднахме на интервю на Джо и Антъни Русо, които за пореден път сядат на режисьорския стол. Пред SYFY WIRE братята разкриват кои два филма задължително трябва отново да изгледаме, преди да се отправим към киното, за да се насладим истински на "Отмъстителите: Краят".

Джо и Антъни Русо

Източник: GettyImages

Джо и Антъни Русо

Опресняването на паметта трябва да започне с "Първият отмъстител: Войната на героите" (2016 г.), защото филмът оказва влияние на "Отмъстителите: Война без край" (2018 г.), който пък е вторият филм, който задължително трябва да си припомним.

"Отмъстителите: Краят", Marvel и колко струва реклманата кампания на  филма

Милионите, които рекламната кампания на "Отмъстителите: Краят" струва

Пари като вестници

Причината за втория е повече от ясна - "Отмъстители: Краят" е директно продължение на събитията от "Война без край". Вече знаем с какво ще са заети вечерите ни в следващите няколко дни.