Актьори, изиграли ключови роли в Game of Thrones и Westworld, идват за фестивала Aniventure Comic Con 2018 г. на 15 и 16 септември в Интер Експо Център.

Първото потвърдено участие на събитието беше това на Краля на нощта от Game of Thrones, чиято роля изпълнява словашкия актьор Владимир Фурдик.

Aniventure Comic Con ни среща с Краля на нощта в България

Краля на нощта от Game of Thrones в София

Актьори от Game of Thrones и още изненади

Към него се присъединяват актьорът Крисчън Найрн от Северна Ирландия, който познаваме като Ходор в Game of Thrones, и английската актриса Джема Уилан, играеща ролята на Яра Грейджой.

Джема Уилан

Източник: KEY Events & Communication

Джема Уилан

Може би най-силното актьорско присъствие в рамките на събитието тази година ще бъде това на американската актриса с арменски корени Анджела Сарафиян. Тя е най-позната от номинирания за Еми и Златен глобус сериал Westworld, където игра с Антъни Хопкинс, Ед Харис и Танди Нютън. 

Анджела Сарафиян

Източник: GettyImages

Анджела Сарафиян

Анджела Сарафиян участва и в последния филм от сагата "Здрач". Предишните ѝ роли са в "Имигрантът" с Марион Котияр и Хоакин Финикс, "Обещанието" с Крисчън Бейл и Оскър Айзък, както и "Параноя" с Харисън Форд и Гари Олдман.

Феновете на косплея ще видят и едно от най-големите имена в света на това изкуство - REIKA от Япония.

Снимка 346105

Източник: KEY Events & Communication

Ще присъстват и известни уебкомикс художници, като първите потвърдени имена са на Rob DenBleyker (Роб ДенБлейкър), стоящ зад "Cyanide & Happiness" и авторът на "One of Those Days" - Yehuda Devir (Йехуда Девир). За първи път Aniventure Comic Con 2018 г. ще има собствена комикс зона.