В началото на година стана ясно, че Том Круз е безсмъртен. Добре де, не е безсмъртен, но си прави сам каскадите и ще вземе участие и в следващите два филма от франчайза за "Мисията невъзможна".

"Мисията невъзможна", Том Круз и Кристофър МакКуори - ще има още два филма от франчайза

Ще видим ли още филми от "Мисията невъзможна"

Том Круз дава ясно да се разбере

Седмият филм трябва да се завърти по кината през лятото на 2021 г., а осмият по същото време, но година по-късно. През цялото това време не се знаеше нищо, освен че Кристофър МакКуори ще режисира отново.

Вече обаче знаем, че "Мисията невъзможна 7" се е сдобила с нов член. Това е актрисата Пом Клементиев. Гледали сме я като Мантис в "Пазителите на галактиката Vol. 2" и "Отмъстителите: Война без край".

Това става ясно от профилите на Кристофър МакКуори в социалните мрежи. Режисьорът публикува снимка на Пом Клементиев и от написаното към поста става ясно, че тя ще влезе в ролята на фатална жена.

Това ни е познато, защото в "Мисията невъзможна: Разпад" Ванеса Кърби беше нагърбена със сходна роля. Все още няма информация каква точно ще бъде ролята ѝ, но със сигурност ще създаде неприятности на Итън Хънт (Том Круз).