Още в края на миналата година стана ясно, че Деймиън Шазел подготвя филм, в който трябва да видим Брад Пит и Ема Стоун рамо до рамо.

Деймиън Шазел, Брад Пит, Ема Стоун и новият филма на режисьора Babylon

Каква ще е следващата роля на Брад Пит

Очакваме още новини

Но заради пандемията месеците просто си минаваха и не чувахме нищо около Babylon. Първото нещо, което разбираме сега, е, че Ема Стоун няма да вземе участие в него. Причината е натовареният ѝ график, който заради случващото се през последните месеци се е променил значително.

Според The Hollywood Reporter, Шазел и Paramount обаче не стоят със скръстени ръце и вече са набелязали заместничка на Стоун. В момента се водят разговори с Марго Роби и ако се стигне до споразумение, тя отново ще се събере с Брад Пит на екран - както се случи в "Имало едно време в Холивуд".

Babylon ще ни върне в 20-те години на миналия век, когато нямото кино започва да отстъпва на това, в което думите се използват повече от жестовете. Роби трябва да изиграе Клара Боу - актриса, превърнала се в секссимвол на нямото кино.

Героят на Пит пък ще бъде измислен и ще се опита да влезе в крак с навлизащите нови тенденции, което за него ще се окаже почти невъзможно. Сценарият е дело на Деймиън Шазел, като по непотвърдена информация обемът му надхвърля 180 страници.

Dreamland, Марго Роби, Фин Коул и трейлър на филма за банков обир

Марго Роби ограбва банка и бяга от закона

Трейлър на Dreamland, който очакваме с нетърпение

Очакваният бюджет на Babylon пък трябва да бъде в размер на 80-100 милиона долара. Към момента обаче няма обявена дата за начало на снимките.