Предстои интересен лайф проект, наречен Pop and Rock Hits, който среща класиката с рок и поп музиката. На 17 октомври в зала "България", в столицата ще звучат парчета, като "След 10 години" на "ФСБ", "Скъп спомен мой" на "Сигнал", "Богатство" на "Тангра", "Дай ми време" на "Конкурент"...

За внушителния и богат звук, ще допринесе присъствието на Национален филхармоничен хор "Светослав Обретенов" с диригент Славил Димитров, който ще изпълни хитовете заедно с група "Хазарт".

Музикантите от рок бандата включват в репертоара на концерта предимно свои авторски парчета, сред които са "Тясно", "Молитва", "Нека", "Рисувам".

Снимка 317286

Източник: Личен архив

Група "Хазарт" е създадена през 1999 г. Борис Солтарийски е вокалист в зората на своята кариера. След като се присъединява към "Ку-Ку бенд" и "Шоуто на Слави", групата се разпада. През 2013 г. нейният китарист Драгомир Мънзов, решава отново да възстанови бандата и продуцира албума "Хазарт II" - Hazart Rock Angeles.

Драго Мънзов

Източник: Личен архив

Драго Мънзов

Същата година музикант от Whitesnake чува песни на "Хазарт" и се свързва с композитора на парчетата Драгомир Мънзов. Дори го кани да се яви на кастинг в Цюрих, който е за нов китарист на Whitesnake, на мястото на Дъг Олдридж.

Снимка 317285

Източник: Личен архив

Днес членове на "Хазарт" са Драгомир Мънзов, Михаил Ковачев, Йордан Гьошев, Николай Веселинов, които усилено работят по нов албум с работно заглавие "Хазарт III".