Като фенове на комиксовите герои няма как да не очакваме с нетърпение Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn), който на български е сведен до простичкото "Хищни птици".

Марго Роби, Birds of Prey и първи поглед към Харли Куин

Новата секси визия на Харли Куин

Снимките на Birds of Prey започнаха, а героинята на Марго Роби има нова визия

Това ще бъде първият самостоятелен филм за Харли Куин (Марго Роби) след като вече видяхме на какво е способна в "Отряд самоубийци" и нямаме търпение за още.

Към момента информацията, с която разполагаме около "Хищни птици", не е много изчерпателна, но това е така, защото до премиерата на филма има още половин година. Преди няколко месеца Warner Bros. разпространиха кратък тийзър, а вече имаме и първи плакат.

Това, което знаем със сигурност за филма, е, че в него Харли Куин ще си намери нови дружки в лицето на Черното канарче (Джърни Смолет-Бел) Huntress (Мери Елизабет Уинстед) и Рене Монтоя (Рози Перес).

Birds of Prey, Кати Йен - филмът ще бъде категоризиран като rated R

Марго Роби ще бъде брутална

Харли Куин и компания ще раздават правосъдие

Големият злодей пък ще бъде Черната маска (Юън Макгрегър). Според непотвърдена информация на ScreenRant, в "Хищни птици" ще видим как г-ца Куин се отделя от Жокера и неговото влияние - пълна еманципация, която е заложена и в английското заглавие на филма.

Birds of Prey, Харли Куин, Жокера и ще видим ли героя в новия филм

Ще видим ли Жокера и Харли Куин отново заедно

Birds of Prey се очертава да бъде много интересен

По стечение на обстоятелствата Харли Куин ще обедини сили с горепосочените героини, за да спрат Черната маска, който иска смъртта на младата Касандра Кейн (Ела Джей Баско). Очакваме с нетърпение първи трейлър, който да ни разясни повече нещата.