До премиерата на "Джон Уик 3" остава само един ден, а до края на Game of Thrones - три. На пръв поглед между филма и сериала няма нищо общо, освен многото убийства.

Game of Thrones, епизод 5 и какъв гаф беше направен

Нов гаф в епизод на Game of Thrones 8

Този път не е забравена чаша, а...

Оказва се обаче, че двете продукции имат доста общи неща. Ето и за какво точно става дума.

Започваме с Алфи Алън, защото той участва и в Game of Thrones, където изигра Теон Грейджой, и в "Джон Уик", където влезе в ролята на разглезения син на мафиот. Точно той беше и причината Джон Уик да избие стотици хора, убивайки кучето му.

Снимка 423463

Източник: johnwick.movie

Иън Макшейн също може да се похвали, че е участвал и в сериала, и във филма. В Game of Thrones Макшейн се появи в шести сезон като мистериозен човек на име Рей. Той обаче изигра важна роля за метаморфозата на Сандор Клагейн. Във филмите за Джон Уик пък е в ролята на Уинстън - управителят на митичния хотел Континентал.

Продължаваме към Джером Флин, който в света на Джордж Р.Р. Мартин играе Брон. Ще го видим и в "Джон Уик 3" в ролята на Берада - важна клечка в света на наемните убийци и бивш шеф на София (Хали Бери), от която Джон търси помощ.

Хали Бери, "Джон Уик 3", тренировките за филми и как актрисата е счупила три ребра

Какво е коствало на Хали Бери ролята в "Джон Уик 3"

Тренировките за филма не са били шега работа

Зад камерите пък връзката е Андрю Симпсън, който обучава двете кучета на София, а в Game of Thrones е правил същото за вълчището Дух, пише Entertainment Weekly.