Каквото и да си говорим, даден филм или сериал изглежда доста по-атрактивно за зрителите, когато в него има секс сцени. Тук не говорим само за пошлите, но и за тези, в които еротиката и голотата са пресъздадени по красив начин.

Колко изкарват звездите от Game of Thrones

Колко изкарват звездите от Game of Thrones

Надница на епизод

И понеже премиерата на Game of Thrones беше преди броени дни, а всички знаем, че сериалът е известен с многото секс и рязане на глави, от сайта Mr. Skin's са се заели със задачата да проучат кои са сериалите с най-много голи сцени.

Първенец по голота се оказва сериалът "Безсрамници" (Shameless). За 110 епизода е имало 238 голи сцени. Не ни е нужна статистика, за да предположим, че голяма част от тях са били с участието на Еми Росъм.

"Безсрамници", Камерън Монаган, Еми Росъм и ще има ли сериалът нов сезон

Дойде ли краят на "Безсрамници"

И какво се случва с Камерън Монаган и Еми Росъм

На второ място се нарежда "Истинска кръв", където за 80 епизода е имало 137 сцени с голота или секс. След него остават сериали като The Girls Next Door (91 епизода със 129 голи сцени), The L Word (70 епизода със 106 голи сцени), Masters of Sex (46 епизода с 92 голи сцени) и "Момичета" (62 епизода с 89 голи сцени).

Чак тогава идва и Game of Thrones, където за 67 епизода е имало едва 82 голи сцени, а ние си мислехме, че сериалът е брутален в това отношение. Статистиката показва, че жените са били голи в 61 от случаите, докато мъжете в едва 21, но пък в тях се включват седем сцени с голи мъже фронтално срещу камерата.

Разбивката по сезони показва, че Game of Thrones е стартирал ударно, защото в първия сезон е имало цели 19 голи сцени. Следва спад, защото втори и трети сезон са с по 13, а четвърти с едва девет. Нещата в пети сезон се подобрят с цели 14 сцени.

Game of Thrones 8 и трейлър на втори епизод

Трейлър на втори епизод на Game of Thrones 8

Напрежението може да се среже с нож

Шести сезон обаче има само осем голи сцени, а най-малко до този момент има в седми сезон - шест. Най-много голота е имало в Кралски чертог - 27, от които 21 са били в бардака на Кутрето. Следващ на картата с голота е Северът с 15 голи сцени, пише Entertainment Weekly.