Вече не сме сигурни за какво се вълнуваме повече - за това, че Коледа е все по-близо, или за това, че до премиерата на последния сезон на Game of Thrones остават само няколко месеца. 

Game of Thrones 8 - ето кога излиза

Ето кога излиза Game of Thrones 8

Месецът на премиерата е ясен

От много хора, които са замесени в продукцията, вече чухме, че ще бъде нещо невероятно, и всичко говори за това. Поредната новина е, че в Game of Thrones 8 ще има епична среща на персонажи, които отдавна не са част от сериала. 

По информация на Entertainment Weekly, по-рано тази година в Белфаст, Северна Ирландия, където протичат основно снимките на сериала, са били заснети специални сцени с Шон Бийн (Нед Старк) и други актьори, които по една или друга причина не са "оцелели" до сезон осем.

Game of Thrones 8 - първи разкрития около първия епизод на последния сезон

Какво ще се случва в последния сезон на Game of Thrones

И защо не е доволна Санса

Не е ясно как точно ще се случи тази поява, но за да разберем, няма да е достатъчно да гледаме сериала по HBO. Причината е, че тези сцени няма да бъдат включени в това, което ще гледаме по телевизията. Ако искаме да видим какво са ни приготвили, ще трябва да си закупим специалното издание, което ще включва в себе си всички сезони - от 1 до 8. 

Game of Thrones 8 и Дейвид Нътър - с каква продължителност ще бъдат епизодите от последния сезон

Колко дълги ще бъдат епизодите на Game of Thrones 8

Голямото седене пред екраните

В него тези сцени ще присъстват. Естествено, то ще бъде пуснато в продажба през 2019 г., а най-вероятно това ще се случи след излъчването на последния епизод на сериала.