"Да свалиш Уолстрийт" е по кината вече от две седмици и трябва да кажем, че се справя доста добре в бокс офиса, което няма как да не радва Дженифър Лопес.

Дженифър Лопес, "Да свалиш Уолстрийт" и рекордът в бокс офиса

Рекордът, който Дженифър Лопес постави

"Да свалиш Уолстрийт" свали картите на масата

Самата тя вече сподели, че се е подготвяла доста сериозно за ролята си на стриптизьорка. Разбира се, всичко е започнало с проучване, ето защо е потърсила няколко съвета от Cardi B, която освен че участва във филма, е работила точно това преди да стане известна.

Друг аспект от подготовката на Джей Ло пък е било посещението на "терен". Актрисата, певица и какво ли още не, казва, че заедно с годеника си Алекс Родригес са посетили няколко известни стриптийз бара в Ню Йорк, за да се потопи в атмосферата на този свят.

Пред Vanity Fair пък сподели и как е преминавал един неин ден на снимачната площадка на "Да свалиш Уолстрийт". Не се изненадваме, че е било доста натоварено, а и самата тя още не може да повярва, че са заснели целия филм за 29 дни.

Денят на Дженифър Лопес е започвал в 5:30 сутринта с тренировка и до осем е трябвало да стигне до снимачната площадка, за да могат гримьорите да я вкарат в образа на Рамона.

Дженифър Лопес, Cardi B, "Да свалиш Уолстрийт" и за какво актрисата е потърсила съвет

Съветът, който Джей Ло поиска от Cardi B

И как се стигнало до участието на рапърката в "Да свалиш Уолстрийт"

Лопес казва, че е прекарвала целия ден на мястото, на което са снимали, дори нейните сцени за деня да са приключили. Причината е, че обича да наблюдава процеса по създаването на филми. 

За сцената, в която виждаме героинята ѝ за първи път да танцува на пилон, Джей Ло се е подготвяла цели шест седмици, за да усъвършенства този танц. Няма да крием, че тази сцена спокойно може да е част от мокрите ни сънища, така че тренировките ѝ са си стрували.

„Да свалиш Уолстрийт“, Дженифър Лопес, Cardi B и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Да свалиш Уолстрийт“ с Дженифър Лопес

Когато стриптизьорките решат да стъпят на Уолстрийт

Въпреки натоварения си график, Дженифър Лопес не е допускала да загуби връзката със семейството си. Ето защо винаги е на тяхно разположение и отговаря на телефонните им повиквания. Не го прави единствено, когато в същия момент е пред камера и снима дадена сцена.