Преди няколко месеца сериалът на Кевин Харт - Die Hart, беше пуснат в Quibi. Беше ни много интересно, защото всеки епизод е под 10 минути, а пък актьорът е сред любимите ни комици.

Quibi, кратките сериали и какво знаем за новата стрийминг платформа

Стрийминг платформа, която променя играта

Quibi - какво представлява и какво ѝ е различното

В Die Hart Кевин Харт играе фикционална версия на самия себе си. Той отново е успешен комедиант, но му е писнало хората да го приемат само като човека със смешките, защото мисли, че може да бъде екшън звезда.

И му се отваря подобна възможност, но за целта трябва да премине през училище за екшън звезди, където да научи основните похвати на занаяти. Излишно е да казваме, че точно тази част е най-смешна, защото се случват какви ли не щуротии.

Няма да издаваме повече за сюжета, защото мразим спойлерите така, както вампирите мразят чесъна. За наша и всеобща радост, към сериала е имало достатъчно интерес и Quibi са го подновили за втори сезон. Според стрийминг платформата, именно Die Hart е бил най-гледаният им сериал това лято.

Die Hart, Кевин Харт, Джон Траволта, Натали Еманюел и трейлър на сериала за Quibi

Как се става екшън звезда

На какво Джон Траволта учи Кевин Харт в Die Hart

Вторият сезон ще се казва Die Harter, но за момента не знаем в каква насока ще се развие той. Не е ясно и кога ще започнат снимките му, но определено ще го очакваме с нетърпение. Надяваме се и че Натали Еманюел отново ще е част от него.