Преди няколко дни Marvel решиха да ни изненадат и без никакво предупреждение пуснаха първия тийзър на "Черната вдовица".

"Черната вдовица", Скарлет Йохансон и първи тийзър на филма

Черната вдовица се завръща

Първи тийзър на "Черната вдовица" със Скарлет Йохансон

Във филма ще видим и разберем повече за Наташа Романоф (Скарлет Йохансон), като в картинката ще се намесят и нейни стари познайници, които са напълно нови за киновселената на Marvel.

Това са Йелена (Флорънс Пю), Малена (Рейчъл Вайс) и Алексей (Дейвид Харбър). Именно последният е известен като Червения пазител - съветската версия на Капитан Америка, и стана повод някои фенове на Marvel да негодуват.

Причината не е, че е обвързан по някакъв начин с бившия Съветски съюз, а че в трейлъра му се присмиват на теглото. Става въпрос за онази част, в която Алексей се опитва да си облече костюма си на Червения пазител и изпитва трудности да го направи.

Малко след като все пак успява да се вкара в него Малена се шегува с него, че е надебелял. Именно това не се е харесало на някои хора, които в социалните мрежи изразиха негодуванието си срещу този тип шеги и осмиване на хората с наднормено тегло.

Според We Got This Covered, повечето от тях отбелязват, че визията на Тор (Крис Хемсуърт) в "Отмъстителите: Краят" ги е изненадала и донякъде е била смешна, но Marvel започват да прекаляват.