Миналото лято разбрахме, че "Ангелите на Чарли" ще го бъде, но в главните роли няма да видим Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу, както сме свикнали, а съвсем нови секси ангели. И филмът няма да е римейк на някой от старите.

Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска участват в римейка на "Ангелите на Чарли"

Ето кои ще бъдат новите ангели на Чарли

Със сигурност няма да са Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу

Новите ангели ще бъдат Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска, а вече имаме и първи снимки от подготвяния филм.

Няма съмнение, че са много секси, но информацията около филма е истински оскъдна. Новите ангели ще продължат да се борят срещу престъпността, защото Townsend Agency се е превърнала в световна сила що се отнася до сигурността на хората.

Сабина Уилсън (Кристен Стюарт) е купонджийка, която е отличен професионалист, но буйният ѝ нрав я прави непредсказуема. Джейн Кано (Ела Балинска) е бивш агент на MI6, която е основният двигател на триото. Елена Хохлин (Наоми Скот) пък е тех-гуруто, от което всеки специален екип има нужда.

От снимките разбираме, че трите ще пътуват доста по света, като някои от спирките им са Истанбул, Хамбург и Берлин, пише Entertainment Weekly. С роля в новия "Ангелите на Чарли" може да се похвали и Ноа Сентинео, който ни стана много симпатичен покрай участието си в To All the Boys I've Loved Before на Netflix.