Ана де Армас все още няма солиден опит в киното, но вече успя да се сдобие с доста голяма популярност. На нас лично дори ни стана една от любимките.

Netflix, Blonde, Мерилин Монро, Ана де Армас и новият филм за иконата на Холивуд

Netflix с филм за Мерилин Монро

Кой ще изиграе иконата на Холивуд

Кубинката просто някак си ни омагьосва с чара си. Направи го безотказно във "Вади ножовете" и очакваме същото да се случи в "Смъртта може да почака".

Предстои да видим Де Армас и в Blonde - биографичен филм за Мерилин Монро, продуциран от Netflix. В него актрисата ще влезе в ролята на изкусителката Мерилин.

Снимка 496555

Източник: GettyImages

Пред Allure Ана де Армас казва, че първият път, в който е била гримирана и облечена за ролята, се е разплакала. Просто защото за нея означава много дадената ѝ възможност да изиграе Мерилин Монро.

"За мен това е много важна роля, голямо предизвикателство, нещо, за което се подготвях много дълго време." Актрисата смята, че едно от най-хубавите неща на професията ѝ е, възможността да се преобрази в тотално различен човек.

Ана де Армас, Бен Афлек и с какво актьорът впечатлява половинката си

Когато Бен Афлек е най-страхотното гадже

Ах, този Батман

Blonde е базиран на едноименната книга на Джойс Каръл Оутс и се очаква да се появи в Netflix през 2021 г., пише Digital Spy.