Започваме с нещо горещо от... леглото на Малума. В "Mala Mia" колумбиецът живее сбъднатата мечта на всеки хетеросексуален мъж - как по друг начин би могъл да нарече човек факта, че се събужда в легло с една дузина секси мадами. И остана заобиколен от тях буквално от сутрин до вечер. 

За Малума е ясно, че е добре и няма за какво да го мислим, затова продължаваме напред с нещо ново от един интересен музикален проект. LSD е на Labrinth, Сиа и Дипло, които представиха третото си парче за 2018 г. И, да, смеем да твърдим, че "Thunderclouds" е доста добро.

А сега, понеже всичко ново е добре забравено старо, продължаваме с новата версия на добрата стара песен "Gimme! Gimme! Gimme" от добрата стара Шер. Макар да сме свикнали с вокалите на ABBA, които познаваме и харесваме, с отличителния си алтов глас Шер някак успавя да направи песента повече своя.

Насочваме се вече към българската сцена, за да изпеем пак една стара песен, но на нов глас. Става въпрос за чалга парчето "Нещо нетипично" на Ивана, изпълнено от дъщерята на Ваня Щерева - Мила Роберт. Сигурни сме (защото нашият случай е точно такъв), че дори и да не си падате по поп-фолка, версията "Квартална кръчма" ще ви допадне. 

Завършваме музикалната селекция за тази седмица с още една песен от родната сцена от една мистериозна дама, за която признаваме си, до момента не бяхме чували. Говорим за Eli Preiss и приятното й ар енд би със соул мотиви парче "Back at You". Момичето грабна вниманието ни (и сърцата ни) и със сигурност ще следим как се развива кариерата ѝ.