Пловдив ще излъчи своя "King of the Iron Fist" на 16 май 2010 г. по време на турнир, посветен на Tekken 6.

Събитието ще започне в 13:00 ч., а мястото е Mall Plovdiv, 2 етаж.

Онези от вас, които желаят да участват в Tekken 6 турнира, могат да се запишат предварително в магазин „Pulsar Games", намиращ се в Мall Plovdiv.

Съперниците ще премерят сили на PlayStation 3 конзоли в пряка елиминация две от три игри, всяка от които протича в пет рунда. Tе ще си оспорват правото за първото място и страхотна награда - играта Dark Void. Всички участници ще получат и оригинална Tekken 6 тениска.

След 15 години съществуване поредицата Tekken се е утвърдила като една от най-популярните и добре познати игри и е продадена в над 36 милиона копия до момента.

В последната част от поредицата се завръщат много познати лица и са представени много нови персонажи, в резултат на което изборът на герой е изключително голям.

Всеки боец е снабден със своя собствена смъртоносна техника, комбинации за движения и атаки, които правят TEKKEN 6 най-предизвикателния турнир „King of the Iron Fist" до момента.

Персонализацията на героите прави действието още по-напрегнато, а мултиплейър режимите позволяват на играчите да пренесат бойците си в онлайн пространството и да се състезават за световно господство.