За всяка конзола си има изключения, Xbox си има HALO 3 (въпреки, че според нас това не е от изключенията), Gears Of War и Mass Effect. Но нека обърнем внимание на игрите, които никои не помни или тези игри, които бихте желали да забравите. Точно за това се отнася и тази статия.

10. Darkest Of Days

Това е най-скорошният провал за Xbox 360. Геймплеят се съдържа в това, как героя търчи и спасява някакви исторически артефакти, от злото. Звучи като кофти епизод на Twilight Zone. Графиката е ужасна, повечето геймъри тотално я игнорираха. За щастие, производителите обещават да не правят продължение.

9. Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Много хора се надяваха тази игра да е добра. По-голямата част от надяващите се бяха старите фенове от N64 епохата. Мултиплеъра се оказа твърде кратък и изцяло детската графика някак си не се понравиха на ентусиастите.

8. Bullet Witch

Тази игра едва се доближи до радара на заклетите геймъри. Това е една от онези игри, които ги играете само за да си вдигате левела. Оригинално в нея е че, оръжието ви е дръжка на метла.

7. Lost Odyssey

Може би ще получим доста критики за тази игра, но нека бъдем честни. Това беше една от първите, ако не ПЪРВАТА игра излязла на 4 диска, което определено е отблъскващо. Да, всъщност добре се продаде в Япония, но това е абсолютно нормално понеже по това време нямаше прилична RPG игра. Като изключим въпросните 4 диска, героя ви е безсмъртен, но все пак може да умре? Хм, може би ни убягва ключов момент.

6. Import Tuner Challenge

Чували ли сте за тази игра? Не? Ние също! Изглежда като не лицензирана версия на Tokyo Drift. Защо по дяволите Майкрософт са си загубили времето и парите с нея?

5. America's Army: True Soldiers

America's Army специално бе спонсорирана от американската армия. Тя е една от онези игри, които виждате в магазина, взимате в ръце да разгледате и в следващия момент виждате нещо в пъти по-добро, и я захвърляте.

4. DOA: Extreme Beach Volleyball

Единствената причина тази игра да се купува, е че всички се наслаждават на хубавите форми на момичетата. Може би и надеждата да са по прашки. Е, прашки нямаше. Въпреки, че някой сега ще възроптае - има нюд пач - да, знаем! Може би този пач е единственото хубаво нещо.

3. Rumble Roses XX

Тя е много подобна на горната игра, а именно поредния евтин удар по мъжките гениталии. Логиката на играта не е особено гениална, единственото оптимално нещо в нея е, че колкото повече ги биете, толкова повече може да си увеличите циците на мацката.

2. Tenchu Z

В тази игрица всяка част е отделна за себе си, тоест няма връзка с предходната. Странно е, но това до известна степен показва колко много производителите си я ценят. Играта е покъртително лоша, за графиката да не говорим...

1. Too Human

Това е най-големият провал на Майкрософт за всички времена. С тази игра се спекулираше толкова много време, че в един момент очакванията за нея реално надхвърлиха възможностите на производителя. И все пак има хора, които й се наслаждават. Лошо няма, но помнете, че това трябваше да е трилогия. Как по дяволите ще пуснат това отново? Може би просто ще го обявят на E3, но ние искрено се съмняваме.