"Бременна съм!", призна бившата съпруга на Венцислав Йосифов, Моника. Таткото е лидерът на БСП Сергей Станишев!

Сензационната новина дойде като гръм от ясно небе, защото се очакваше, че Серго има връзка с младата си юристка Аглика. Да, ама - не.

Оказва се, че бившият премиер е в сериозна връзка с екс съпругата на бизнесмена Венцислав Йосифов. Почти никой в столетницата не знаел за тяхната авантюра и естествено за чаканото отроче.

Очаква се бебето на Станишев и Моника да се роди в края на пролетта. Бъдещата майка призна, че ще ще ражда в клиниката на д-р Атанас Щерев, който е бивш народен представител от НДСВ.

Пред в. "Труд" Станишев призна: "Всъщност много се вълнувам и очаквам с нетърпение за първи път да стана баща. Тепърва има какво да науча в тази сфера. В момента се уча да общувам с децата на Моника, да говоря с тях. Искам да знаят, че могат да разчитат на мен. А мисля, че мога и да ги уча на някои неща. В сряда, например, играхме на държави, разделихме се на мъжки и женски отбор и мъжкият естествено би"

 

Двамата с Моника са се запознали през 2006 г., покрай президентската кампания. "После пак работихме в една друга кампания на Министерството на финансите през 2007-а - "Бъди активен". Моника работеше заедно със Съюза на издателите, КРИБ, Българска стопанска камара и други. Кампанията беше много навременна и добре организирана, участваха всички министри, които имаха оперативни програми, правехме срещи с кметове, с бизнеса, с неправителствени организации", казва още Сергей Станишев.

Двамата не живеят постоянно заедно,  за да дадат време на двете деца на Моника да свикнат с втория си татко.

45-годишният лидер на БСП най-сетне ще сбъдне мечтата на 83-годишната си майка Дина Станишева, която отдавна иска по-малкия й син да я дари с внуче.

Бъдещата баба Дина живее на елитната столична улица "Велико Търново", където Сергей и Моника често са засичани през последните месеци, казват от. "Шоу".