Една жена, която има мъж и две деца ще участва в "Big Brother Family". Тя е любовница на трима свои съседи. Това научих не от тайни източници в Нова телевизия, а от огромен билборд на бул. "България".

Чудесен участник си е намерил Нико Тупарев. Рейтингът е гарантиран. И тримата съседи също ще са пред телевизора. Защото знаят на какви подвизи е способна тяхната обща любовница

"Ще има специална стая за секс, ще има и бонуси", казва майсторът на риалитито Тупарев.

Продуцентът изобщо не крие, че решението да прави ""Big Brother Family" с цели семейства дошло като резултат от влиянието на турските семейни тв саги върху българския зрител.Само дето не е ясно къде в тези саги видя нещо подобно.

"В "Big Brother Family" тази година ще търсим смисъла на брака, на това да живееш заедно с някого. Искаме да покажем какво се губи и какво се печели от едно такова съжителство", уверява той в едно интервю.

Другаде твърди, че всички права на децата ще бъдат стриктно съблюдавани. Вероятно и правото им да станат свидетели как майка им, или татко им си хваща друг и влизат с нея в стаичката за секс.

После ще имат правото да излязат от Къщата, за да отидат на училище. Където техните другарчета ще им разкажат подробностите и ще им се подиграват жестоко. Хора, полудяхте.

Високите рейтинги са хубаво нещо, но когато не са за сметка на някое дете. Тогава се наричат престъпление.

Последната дума ми напомни за Достоевски. Той много отдавна писа, че нищо на този свят не струва колкото сълзата на едно дете. Послушайте го. Тупарев вече категорично заяви, че не би влязъл за нищо на света в Къщата със семейството си. Разбирам го. Той няма нужда от нов апартамент и кола. Той ги раздава.