Как най-лесно да "психирате" вашата половинка?! Ако се съмнявате дали любимият или любимата ви изневерява, не ви остава нищо повече освен да направите едно мащабно разследване!Може би ще съжалявате, но повечко информация никога не е излишна.

Ако половинката ви съгрешава, забравете да се осланяте на стандартните овехтяли трикове - червило на яката, размазана спирала, тя беше за шипки, него го дра котка и т.н. Живеем в 21-ви век и днес всичко е дигитално или казано по друг начин - вече сме онлайн.

 

Първа стъпка е мобилният телефон!

Съвет: Бъдете дискретни, ровете тайно по малките часове или докато той/тя се къпе. На никого не му е приятно да види как му се бъркат в личното пространство.

Моя приятелка ходеше с младеж, който ей така профилактично пускаше различни смс-чета на "приятелки", за да си гали егото, като го ласкаят в отговор. Тя безумно се изнервяше и започна редовно да му рови из телефона.

Първо се проверяват папки "получени" и "изпратени". По-просветените трият редовно мобилната си кореспонденция. Остава да погледнете в Delivery reports! Ако имате късмет, ще хванете зачатък на съобщение или поне номер, който да ви бъде от полза в разследването.

След това поглеждате проведени разговори (кой кого е търсил) и набрани номера. Натискате зелената слушалчица да видите последен набран номер и оглеждате в списъка с имена за съмнителни прякори и други с по-подробни разсяснения. Видите ли име изписано с опашка - ...майка й, татко му. и т.н., имайте едно наум.

Телефонът се оставя прилежно на мястото и вие заставате в блажена усмивка докато не "получите факс" да го погледнете отново. Да се надяваме, че съмнението е само във вашата глава.

 

Втора стъпка facebook!

Тази модерна социална мрежа уби сайтовете за запознанства и ако има нещо гнило във вашата връзка, то този клюкарник е сигурен източник на информация. Най-добре е да имате парола, за да проследите и онлайн чата вътре. Ако нямате парола, то поне се опитайте да се доберете до пощата. Ако мейлът е в abv... работата й/му е спукана! Изписвате пощата, рожденната дата и чакате да получите таен въпрос. После подпитвате половинката деликатно за отговора или прекарвате една седмица в денонощни опити да налучкате отговора и... вие сте победител. От пощата оперирате свободно из целия facebook четете си съобщенийца и ако се ядосате на нещо направо му/й сменяте паролата.

Съвет: По никакъв начин не се издавайте къде сте се намърдали. Ако влезете в профила му, веднага се скрийте от онлайн чата, да не ви надушат!

Братовчед ми ровеше в профила на гаджето си тайно, докато нейната най-добра приятелка, на която той в прилив на ентусиазъм писа, не го разпозна. Последва нечовешки скандал и няколкомесечна раздяла.

Стъпка три - skype

Не знам дали създателят на скайп е гений или страшен вредител. Този начин на общуване е развалил и събрал не едно семейство (двойка). Аз лично съм си патила, докато четях на бившия глупостите. Разровите ли се там, почти няма как да останете очаровани и спокойни. Все пак това е чат и думите могат да се разберат по друг начин. Ако имате паролата - сте супер. Ако не, дебнете скайпа да седи включен и намерете работа на половинката, за да се разровите добре. Парола трудно се разбива, но не е и невъзможно. Трябва ви мейл и парола на мейла!

Съвет: Прибягвайте до този метод на разследване ако вече сте убедени в прегрешение. Последиците наистина са фатални.

 

Екстра онлайн съвет: В зависимост от пола на полвинката ви, може да направите тест. Изфабрикувайте фалшива информация и хубави снимки, за създаване на профил във facebook и разпишете любовта си. Ако клъвне - лошо за него/нея. Направете и скайп на профила, и вече сте завършили курса за онлайн детективи!

Дано нямате повод за съмнение, но ако получите - не се страхувайте. Важното е да не седите на тъмно и да не оставяте да ви лъжат!