Lionhead официално обявиха, че Fable III ще се появи и за персонални компютри. PC версията ще е на цена от $49.99/£39.99/€54.99, което вероятно означава, че България ще струва 110лв.

Също така ще е налична за сваляне и в Games on Demand услугата за Games for Windows - LIVE.

Цената на обикновеното издания за Xbox 360 пък ще е $59.99/£44.99/€64.99, докато колекционерското ще се продава за $79.99/£59.99/€84.99.

Предполага се, че изданието за колекционерите ще включва:

- Нов куест: Разкрийте мистерията на обитаваната от духове гора Silverpines и се сдобийте с легендерания меч Wolfsbane, смъртоносен срещу вълци и върколаци (Balverines).

- Ексклузивна локация: Отключете нов регион, идеален за установяване със семейство и разкриване на нови съкровища.

- Fable III карти за игра: Създадени от Lionhead, тези карти изобразяват всеки персонаж от Fable III, включително герои, кралски потомвстеници, бунтовници и злодеи от целия Албион и отвъд.

- Монета със знак на гилдията: Монетата включва Добра страна (синя) и Зла страна (червена) за да асистира играчите във вземането на ключови решения, които ще повлияят на света завинаги.

- Нова порода куче: Известен с предаността си, Боксерът е смел кучески спътник, достоен за най-великите Кралици и Крале.

- Уникално облекло: Открийте едно мъжко и едно женско облекло от мистериозните и далечни земи на Аурора, нова дестинация във вашите Fable III приключения.

Конкретна дата на излизане все още не е обявена.