BioWare разкри подробности за съвсем нов герой, с който можете да играете във вселената на Mass Effect 2 - изкусният крадец Казуми (Kasumi). През април в Северна Америка и Европа ще бъде издадено специалното съдържание за изтегляне (PDLC) Kasumi - Stolen Memory.

То представя Казуми Гото (Kasumi Goto) - най-загадъчният и хитър майстор на кражбите в галактиката. В допълнение към това, че ще могат да използват услугите на Казуми във всички нови мисии, играчите ще могат да й се доверят и като член на екипа на командир Шепърд в цялата игра. PDLC пакетът Kasumi - Stolen Memory ще бъде достъпен във версия за Xbox 360 на цената на 560 Microsoft точки и за компютър за 560 BioWare точки.

"Mass Effect 2 е най-високо оценяваната игра на BioWare от Metacritic към днешна дата и сме развълнувани от възможността да разширим преживяването като представим нов привлекателен герой в лицето на Казуми" - заяви Аарън Флин - генерален мениджър на BioWare Edmonton.

"Kasumi - Stolen Memory е доказателство за нашето обещание да продължим да осигуряваме на почитателите ново, увлекателно, висококачествено съдържание след издаването на играта." - допълва Флин.

Предшестващо издаването на Kasumi през април, утре чрез Cerberus Network ще бъде разпространено съдържанието за изтегляне Firewalker, което съдържа 5 спиращи дъха мисии, развиващи се в пет неизследвани свята. Играчите ще могат да изучават планети и да участват в битки с помощта на новия танк Хамърхед (Hammerhead).