Днес, 16 декември 2008 г. ESL обяви партньорството си с лидера в разработката и производство на компютърна периферия - Logitech. Швейцарската компания ще предоставя висококачествени гейминг продукти, които всеки играещ активно в ESL България ще има шанс да спечели.

Първите аксесоари от Logitech ще бъдат раздадени на различни коледни турнири. Специални награди са предвидени за най-добрите състезатели в България за 2008 година, които ще бъдат обявени на финалите на националния шампионат през месец януари 2009 г.

За близо 5 години присъствие в България, Electronic Sports League (ESL) събра над 15000 български геймъри да играят заедно. Днес хиляди състезатели от цяла България се съревновават в българската секция на най-голямата лига за електронни спортове в света. Родните ентусиасти изиграват близо 2000 мача месечно на 9 различни игри.

  „От скоро Logitech имат официално представителство в България и това моментално се усети. Партньорството с един от световните лидери на гейм екипировка е ясен знак за нас, че си вършим добре работата и електронните спортове в България се развиват.", заяви Мартин Кадинов от ESL.