Играта - LadyPopular, стъпи на онлайн „подиума" на „Нова телевизия" в специално създадения за целта портал games.novatv.bg. Там посетителите могат да се забавляват с още няколко от най-известните игри в момента - „Хановете", „Nemexia" и „Penguin Farmer".

LadyPopular държи челното място по известност и е абсолютен хит сред жените от различна възраст. Доказателство за това са регистриралите се над 500 човека на сайта само за един ден.

Концепцията пресъздава своеобразен онлайн живот на една Лейди, като играчът има задачата да й подбира различни дрехи, грим, прически, аксесоари, да й избира гаджета, да изгради кариерата й, да я съревновава с другите лейдита, да декорира апартамента й, да й организира партита, да отглежда неин домашен любимец и още много други занимания, присъщи на една интелигентна, талантлива и преуспяла жена.

 

Досега има регистрирани над 150 000 потребители от цяла България, а колекциите от дрехи се обновяват според модните тенденции.

Другите игри в каталога са „Хановете" - за любителите на Средновековието, „Nemexia" - космическа онлайн стратегия, и „Penguin Farmer" -  последовател на най-голямата Facebook игра - Farmville, в която играчът може да създаде своя собствена градинка от различни плодове, зеленчуци и цветя, и да се опита да пребори световния глад.

Всички игри са на български език достъпни са безплатно, а за регистрацията се иска единствено e-mail адрес.