Срещнах го, когато имах най-голяма нужда от него. Сякаш той беше спасението, което
толкова дълго бях чакала. Най-голямата тръпка, най-силното чувство в живота ми, но и
най-порочното в очите на хората. Животът ми с него е една безкрайна приказка и аз няма да се откажа от нея, каквото и да ми струва това. 

Срещнахме се в един дъждовен есенен ден на улицата! Вървяхме един срещу друг, забързани в своето ежедневие, с приведени надолу глави. Бях изнервена и бързах да се прибера, преди да съм се разтопила от поройния дъжд! Изведнъж нечий чадър се сблъска в моя и аз изтръпнах. Не очаквах такъв удар! Не бях подготвена за него!  Бях готова да вдигна скандал! Този защо по дяволите не гледа къде върви?

Но в един миг целият ми ентусиазъм за кавга изчезна. В мен бяха вперили поглед две красиви очи... безкрайно сини и аз сякаш потънах в тях. Толкова силно бях привлечена от погледа на непознатия, че стоях като парализирана в продължение на няколко минути! Усетих привличане, много силно чувство, което никога не ми се беше случвало до този момент. Той ме заговори, за да разчупи напрежението и неловката ситуация и още веднага усетих, че притежава страхотно чувство за хумор! Извини се за нелепия инцидент с чадърите и ми направи комплимент, който върна тутакси усмивката на лицето ми.

Подаде ми една визитка и каза, че ще се радва да се чуем някой ден. Добави също, че се занимава със строителство и ако имам интерес в тази насока ще се радва да ми помогне с каквото може.  Не издържах на силното усещане, което развълнува сърцето ми и се обадих още същата вечер. Видяхме се на вечеря и оттогава се виждаме всяка вечер. 

Той е женен, но бракът му е основан единствено на взаимни материални интереси. Аз не съм жената, която запълва свободното време на този мъж, номер две в "идеално подредения му свят". Аз съм единствената, коята докосна сърцето му е разкри изтинската му същност. Не онзи образ, с който той се представя пред обществото - преуспелият, добре облечен бизнесмен, който държи речи и ходи по светски събития, а човекът, който е всъщност - милият, грижовният, романтичният, ранимият. Не съм гузна пред никого, защото обичам истински. Не съм длъжна на никого, защото се чувствам щастлива.

И макар да не е до мен всеки миг, аз знам, че любовта ни е истинска. Хорската злоба и завист са способни на всичко, за да я разрушат, но аз никога не бих го позволила. Още повече сега, когато си имаме едно малко момиченце, което осмисля живота ни! 

Не е важно да имаш брак с някого, за да използваш това като доказателство за нещо. По - важното е уважението и разбирането, което получаваш от човека до теб.

Необходимо е да бъдеш достатъчно смел, за да се бориш за мечтите ти и да вярваш, че рано или късно те ще се сбъднат!