Преди да напиша каквото и да било, искам да подчертая, че това е личното ми мнение, не го налагам на никого и не осъждам никой, който мисли иначе. Понеже ще съм малко краен, та да сложа еквивалента на червената точка предварително.

Първо, нека видим какво е изневярата. След размисъл, съобразен с българския манталитет и култура, с навлизащите моди за суингърство, тройки, четворки и Али Баба и 40-те разбойника (или как да начешем крастата, без да ме чакат с голямата тесла в къщи) и факта, че повечето мъже не можем да си контролираме нагона, което важи с пълна сила и за повечето жени, бих дефинирал изневярата като:

"Сексуален акт, извършен в пълно съзнание от обвързан човек с трето лице без знанието на законната/официалната половинка".

Ъ... тромаво го формулирах, но май се разбира за какво иде реч.

Това за пълното съзнание е важно да се отбележи, понеже факторите като алкохол, стрес и разположение на планетите са редовни извинения.

Наскоро срещнах случай, в който девойка спомена, че се натаралянкала и се изчукала няколко пъти с определен човек. Това голямо натаралянкване ще да е било... трябва да питам какво точно е пила.

Та. Да обобщим. Това с "подхлъзнах се и паднах върху него/нея" нека го оставим за градските легенди и народния фолклор. Човек изневерява, съзнавайки какво прави и искайки го. Тези които са правили секс без тяхното желание съветвам да се обърнат към МВР и другите съответни органи...

Оттук нататък всички субективни и свързани с конкретния случай подробности като пози, брой, време са без значение. Както и максимата "ама то беше само секс, аз си та обичам". Емии, и това беше само ритник, а това - багажа ти, излитащ през прозореца, ама и аз си те обичам, твойта м***.

Оттук насетне, т.е - начесали сте си крастата, има няколко варианта :

1. Вие не си казвате, половинката не разбира. Редовният случай.

1.1 На вас не ви и пука - к'во толкова, верно си беше само секс. Ами супер, значи всичко е ок.

1.2 На вас ви пука - обаче половинката не се усеща. Как може да е такова дърво/ овца? Как така аз ще имам угризения и няма да мога да спя заради него/нея а той/тя не ебава да забележи?

В резултат, понеже сте разумен еволюирал човек, почвате да охладнявате до човека към себе си.

Инстинкт за самосъхранение, братче.

Или пък на вас ви пука и човекът до вас усеща че има нещо.

Това е гадно - тогава почват разпитите, съмненията, следенето, скандалите. Честито, вие успяхте да преебете нещата! :)

Ако в този етап за да ви олекне решите да споделите "ама аз не исках да те боли, но не мога повече", печелите наградата за вселенски егоизъм.

Предлагам в такива случаи да се узакони убийството с камъни.

2. Вие си трайкате, половинката разбира. Известно и като "Кошмарът на Елм Стрийт".
Хайде, това трябваше да ви е ясно. Нали не очаквахте реплика от рода на "аз знам какво направи миналото лято, ама не ми пука"?

Каквото и точно да ви се случи оттук нататък е напълно заслужено.

3. Вие си казвате.

Само не очаквайте прошка и разбиране - тях може и да ги има, но нямате право да ги очаквате. Още по-малко може да очаквате пък човекът до вас да забрави.

Положителното в случая е, че все пак, ако искате и си струва, може да запазите моментната си връзка. За справка, огледайте се - около половината домакинства около вас живеят в такъв "въоръжен неутралитет". 

Смешни са ми изказванията, нали, предварително "абе аз бих простил/а, ако е само секс". Понеже опитът ми подсказва, че когато "само секс-а" дойде, има едно голямо "хлъц!" и много рев, сополи и прочее доказателства, че е лесно да си великодушен само когато ножът не е опрял до кокала.

Като толкова не можете да си държите подробностите в гащите, имате ръчички, по дяволите.

 

http://damnation.blog.bg/