Отборът на iNNERFiRE WoW най-вероятно ще вземе участие на един от най-големите турнири в Европа, а именно на Dreamhack Summer. Огнените, които безапелационно спечелиха европейския шампионат, стигайки до титлата без загубен мач, бяха специално поканени за участие.

За тези, които не следят от близо електронните спортове ще припомним, че Dreamhack имат традиции в организирането на World of Warcraft турнири, а преди няколко седмици получи лиценз за официален турнирен сървър от Blizzard. Единственият проблем, който стои пред момчетата от iNNERFiRE е визата на руския ни играч Данила,за Швеция.

Най-вероятно няма да възникнат проблеми и отборът ще пристигне на Dreamhack Summer със трудната задача да защити успешно европейската титла. В последните няколко седмици играчите се подготвят усилено и се надяваме, че ще се представят добре въпреки силните съперници.

В същото време от Dreamhack, който се провежда в шведския град Йонкьопинг се похвалиха, че имат нова зала с 1100 седящи места, която вече се нарича DreamArena Extreme и е предназначена специално за електронни спортове.

В същото време в групите на Европейското първенство националният отбор по DotA записа първа победа. Нашите изненадващо доминираха в целия мач и в крайна сметка разбиха силния отбор на Чехия давайки сериозно доказателство, че да ги смятат за аутсайдер в групата е грешно.